Pekařství Pod Věží působí v Hradci Králové a zaměřuje se na každodenní nabídku čerstvého pečiva, které vzniká tradičním řemeslným postupem. Chléb vyráběný v této pekárně prochází procesem dlouhého kynutí, často trvajícím 24 až 48 hodin, což mu propůjčuje specifickou chuť, měkkost, křupavou kůrku a dlouhotrvající vláčnost střídky.
Podnik při výrobě používá pouze základní tradiční ingredience, mezi které patří kvalitní mouka, voda, sůl, máslo nebo sádlo, přičemž se zcela vyhýbá průmyslovým náhražkám a předpřipraveným směsím. Pekárna se vyznačuje vlastním kváskem a klade důraz na přínos chybějících kvalitních pekařských výrobků do města. V sortimentu jsou různé druhy kváskových chlebů jako Kardinál nebo Augustýn, dále dalamánky, pletýnky, toustové chleby i sladké pečivo domácí výroby včetně ovocných koláčů a kremrolí. Sortiment umožňuje ochutnat každý den čerstvé a pečlivě připravené dobroty.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
43 | 4.5 / 5 | |
6 | 5.0 / 5 | |
firmy | 5 | 81.4 / 100 |