Pekařství a bistro Křižákovi funguje v Kloboukách u Brna a Boleradicích a je známé pro své tradiční pekařské řemeslo i gastronomické zážitky. Společnost připravuje pečivo ze základních surovin a používá domácí kvásek, díky čemuž dosahuje originální chuti i vysoké kvality. Nabídka zahrnuje různé druhy pečiva, jako jsou rohlíky, koláče, vánočky, chleby, preclíky, pletýnky a šátečky. Mezi místní speciality patří také croissanty a bunsky, jež jsou žádané pro použití v burgerech či hotdogech, a to díky své čerstvosti, rozmanitým variantám a vhodné textuře.
Součástí sortimentu Bistra Křižákovi je i široká nabídka občerstvení, například sendviče, polévky, pomazánky, saláty, pinsy, pizzy či bagely. Tyto pokrmy mohou zákazníci vychutnat v příjemném a útulném prostředí. Kvalita podávaných specialit, milá obsluha a rozmanitost sortimentu jsou často vyzdvihovány, přičemž zásadní důraz je vždy kladen na čerstvost a kvalitu jednotlivých výrobků.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
160 | 4.3 / 5 | |
31 | 4.0 / 5 |