Pekárna Bread Society, umístěná v pražské části Košíře na adrese Naskové 1189/1G, propojuje tradiční pekařské umění s aktuálními trendy v oboru. Zakladatelka Lucie Caïs Steblová, která své znalosti získala studiem na prestižních francouzských kulinárních školách, přináší do Prahy inspiraci pařížskou pekařskou kulturou. Podnik staví na filozofii důsledného výběru francouzských surovin nejvyšší kvality, doplněných lokálními ingrediencemi, což se promítá do jedinečných chuťových zážitků.
Nabídka zahrnuje široké spektrum pekařských výrobků, od tradičních francouzských baget či kváskových chlebů až po croissanty, pain au chocolat, makronky a také dánské pečivo s ovocem, skandinávskou semlu či klasické české kynuté buchty a koláče. Součástí sortimentu jsou také slané variace a sendviče. Veškeré produkty jsou připravovány s důrazem na řemeslnou kvalitu a péči.
Bread Society se odlišuje rozšířenou nabídkou delikates od místních farmářů, zahrnující paštiky, uzeniny, sýry i domácí džemy, které vhodně doplňují sortiment pečiva pro komplexní gastronomický zážitek. Interiér výrobny, jehož design vytvořil manžel majitelky David Caïs, přispívá k příjemné atmosféře pro návštěvníky, kteří oceňují kvalitní obsluhu i neustále se rozšiřující výběr výrobků.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
81 | 4.7 / 5 | |
1 | 5.0 / 5 | |
firmy | 3 | 100.0 / 100 |
wolt | 10 | 9.4 / 10 |