Pekárna Chleba se solí se nachází v malebném regionu jižních Čech a představuje příklad poctivého pekařského řemesla. Základem filozofie tohoto podniku je důraz na tradici a vysokou kvalitu pečiva. Hlavními surovinami jsou mouka, voda a sůl, přičemž tyto tři prvky stojí u zrodu každého bochníku. Výběru ingrediencí je věnována mimořádná pozornost: žitná mouka pochází z místních mlýnů a biodynamických farem, zatímco proslulá kamenná sůl je dovážena z rakouského Altaussee. Tento přístup umožňuje dosahovat autentického chuťového zážitku a zároveň zaručuje konzistentní kvalitu všech produktů.
Charakteristické pro pekařství Chleba se solí je dlouhé zrání těsta, které pozitivně ovlivňuje stravitelnost i vláčnost výsledného pečiva. Výrobky jsou připravovány bez jakýchkoliv umělých přísad nebo chemie, čímž je zajištěna čistota a přirozenost každého kusu. Nabídka zahrnuje nejen chléb, ale také pestrý výběr dalších pekařských specialit – například bucht, rohlíků či croissantů. Řemeslná dovednost a inspirace rakouskou pekařskou tradicí jsou patrné na každém výrobku. Zákazníci mají možnost nahlédnout do procesu výroby, kde se spojují tradiční postupy s prvky moderního řemesla. Díky uvedeným hodnotám se Chleba se solí výrazně vymezuje mezi ostatními pekařstvími a oslovuje zejména ty, kteří oceňují autentičnost pečiva.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
227 | 4.6 / 5 | |
26 | 4.1 / 5 | |
firmy | 12 | 87.3 / 100 |