Pekařství, Cukrářství, Pekařské výrobky - Ratíškovice
a další společnosti oceněné organizátorem Orlové.
Laureáti
Společnost IREKS ENZYMA funguje od roku 1991 a za tuto dobu si vybudovala silnou pozici mezi předními dodavateli inovativních surovin a řešení určených pekařskému a cukrářskému odvětví v rámci České republiky. Její sídlo se nachází v Brně na ...
Laureáti
Pekárna Ivanka z Moravského Krumlova představuje dobře zavedenou pekárnu a cukrárnu, která se zaměřuje na široký výběr tradičních výrobků. Klade výrazný důraz na řemeslnou kvalitu a osvědčené postupy při výrobě čerstvého pečiva i cukrářských ...
Laureáti
Tradiční pekařství Pekárna - Řehák a spol., v.o.s. se nachází přímo ve Velké nad Veličkou a je dlouhodobě spojováno s poctivým pekařským řemeslem, které zde přetrvává po generace. V sortimentu tohoto pekařství se objevuje široká nabídka čerstvého ...
Laureáti
Pekařství Makovec je tradiční pekárna s dlouholetou praxí zaměřenou na pekařskou a cukrářskou výrobu. Od roku 2006 se věnuje poctivému řemeslnému přístupu a kvalitním surovinám. Ve své výrobě využívá mnohdy opomíjené technologické metody a ...
Laureáti
Chleba Brno propojuje tradiční pekařské umění s důrazem na vztah k městu Brno. Tato pekárna a kavárna, která byla založena v roce 2020 na adrese Bratislavská 22, si rychle získala věrnost zákazníků a podílela se na revitalizaci okolní čtvrti. ...
Laureáti
Cukrářská výroba U Koláčků se nachází na Jílkově ulici v Brně a zaměřuje se na přípravu poctivých zákusků a dortů. Martina Kolačná při výrobě klade důraz na použití kvalitních, čerstvých surovin, například pravého másla a smetany. V sortimentu ...
Laureáti
Tradiční pekařství Pekárna Ratíškovice v Hodoníně je známo bohatým sortimentem čerstvého pečiva. Mezi oblíbené produkty patří nejen poctivý chléb a křupavé rohlíky, ale také široký výběr sladkého a jemného pečiva. Podnik využívá tradiční pekařské ...
Laureáti
Laskominy od Maryny je řemeslná pekárna a cukrářská výrobna sídlící v Brně na Slovákově 8. Podnik je charakteristický důrazem na poctivé pečení, což je patrné především při výrobě pravého kváskového chleba. Tento chléb je připravován pouze ...